Na vorig jaar een mooie V70 te hebben gekocht bleek deze niet meer nodig. Klencke zag mijn advertentie op autoscout en na wat heen en weer bellen hebben ze de Volvo blindelings teruggekocht. Snel zaken gedaan zonder gezeur. Klencke is vast niet altijd de goedkoopste maar ze staan voor je klaar en reparatie achteraf lossen ze altijd op.
Bolsenbroek
    
Vorig jaar september beland bij Klencke voor een mooie volvo S80 MY2007 D5 185 pk. Zeer enthousiast geworden na de testrit hebben we de auto gekocht. Thuisgekomen was de turbo weg en dan was hij er wel weer. Garage meldde de wervelklep. Contact gehad met Wijndelt en samen kwamen we er goed uit ondanks dat wij de S80 zonder garantie mee hadden genomen. 50/50. Nu 20.000 km verder nog steeds erg blij met de aanschaf van deze fijne auto die na een tune wat zuiniger rijdt en op commando nog pittiger is geworden. Vandaar alsnog de recensie die ik al eerder had willen plaatsen.
Kristo van Achterberg
    
Zeer tevreden met mijn XC 70 en over Klencke auto. De ontvangst was plezierig en oprecht. Er waren nog een paar kleine punten die aandacht behoefde en dit is prima in orde gemaakt. Inmiddels heb ik deze ca. 4 maanden en hij rijdt goed. Geleidelijk ontstond er wel een lichte hapering in het gasklephuis. Hierover contact gezocht en hoewel dit buiten de garantie viel (ik had 3 maanden garantie op motor) werd hier in meegedacht en een mooie oplossing voor gevonden. Al met al erg prettig en ik zou hier zeker weer naar terug gaan bij een volgende Volvo.
Molenaar
    
Betrouwbaar, vriendelijk, eerlijk en uitermate klant- en servicegericht; Dat zijn de kernwoorden bij Klencke Auto! Direct nadat ik een XC90 (2.5T op LPG) gekocht had, kwamen er (geheel buiten weten van Klencke om) wat issues aan de auto. Alles werd keurig en in goed overleg opgelost en hersteld. Net zo lang tot de auto helemaal goed was! Wijndelt, schoonvader Jan en de rest van het team bij Klencke verdienen niets anders dan lof ! En nu op naar duizenden probleemloze kilometers :-) !
Lennard Hoogenraad
    
Ondanks de vele goede recensies werd ik wat minder blij. Eind juni een XC70 met APK tot mrt 2018 bij Klencke gekocht. Dag erop gebeld ivm foutmelding versnellingsbak, was niets bijzonders. Weinig mee gereden, maar bij bandenwissel bleken remblokken tot op het bot versleten.(APK?) Sinds enkele weken toch een enorm probleem aan versnellingsbak met dito kosten. Helaas maar ik ben echt niet tevreden over dit bedrijf. Voor mij geen volgende keer.
george
 
Eindelijk weer een 7-zitter Volvo gekocht. Door de recensies bij Klencke terecht gekomen. Na wat proefrijden -een automaat vindt niet iedereen even lekker- de auto gekocht. Super fijne auto. Helaas na 2 dagen al de oliekoeler lek, dit is keurig afgehandeld door het bedrijf. Omdat we de auto zonder garantie hadden gekocht maar hij het toch vervelend vond hebben we de kosten 50/50 gedeeld. Ondertussen al weer 5000 km verder zonder problemen.
Bolsenbroek
    
Op zoek naar een opvolger voor onze xc70 kwamen we uit bij Klencke auto. We hebben een proefrit gemaakt in een xc 90 en tijdens een prettig gesprek werd de deal rond gemaakt. Een paar kleine zaken werden aangepast en er werd keurig door Tammo geregeld dat onze auto opgehaald werd door een bevriende garage van Tammo. Kort na aanschaf bleek dat onze xc 90 een defecte standkachel had en dat het alarm op de gekste momenten afging. Na contact opgenomen te hebben en de auto te hebben uit laten lezen bij de plaatselijke Volvodealer konden we kiezen uit reparatie bij de plaatselijke Volvo dealer en een tegemoetkoming in de kosten of de auto laten repareren bij de bevriende garage zonder kosten. We kozen voor de laatste optie en alles doet het nu naar volle tevredenheid! Kortom een eerlijk bedrijf met verstand van zaken die ik iedereen kan aanraden!
Erwin Hoogstra
   
Op zoek naar een opvolger van onze XC90 kwamen we uit bij Klencke Auto. Na wat contact via whatsapp met zijn zessen de reis van Nijmegen naar Emmen gemaakt. Daar stond de Volvo XC90 al klaar. Het voelde meteen goed. De kids konden lekker spelen op het veldje, terwijl wij de auto bekeken. Tammo is een gastvrije, eerlijke verkoper met een goede kennis van Volvo. Onze eigen Volvo werd goed bekeken en we kwamen snel uit op een eerlijke prijs voor onze nieuwe XC90. Het mooie was dat we de auto direct konden meenemen. Scheelt weer een ritje Nijmegen-Emmen. Als we over een paar jaar weer toe zijn aan een nieuwe, is dat ritje naar Klencke zo gemaakt. Tammo bedankt voor de goede service!
Ingrid Keizer
    
Deze week v50 t5 gekocht, na een proefrit meteen verkocht. Net bedrijf leuk te woord gestaan, ondanks de auto gekocht te hebben zonder garantie werd mij aangeboden dat als de accu slecht was deze maar te laten vervangen voor hun rekening, kijk das pas service! volgende auto zou ik zeker hier weer kopen. Goed bezig! mvg Hessel
Hessel
    
In april 2016 kochten wij onze Volvo V70 bij Klencke auto. We waren gewend vrijwel meteen na aanschaf van een gebruikte nieuwe auto flink veel geld kwijt te zijn aan reparaties en dit was ook de reden dat we het recensie schrijven even uitstelden. Maar er gebeurde niets! De auto reed geweldig, we hebben er heerlijk mee gekampeerd tijdens onze vakantie in Europa (zoveel ruimte dat we geen kar of dakkoffer nodig hadden). Het werd een roadtrip omdat autorijden absoluut geen straf was (Duitsland, Zwitserland, Italie en Oostenrijk) We rijden nu met veel plezier kleine en lange tochten door Nederland. Inmiddels vragen wij ons oprecht af waarom iemand in een gewone auto zou willen rijden als ie een Volvo kan kopen! De mannen van Klencke auto's zijn bekwaam, recht door zee en vriendelijk. We raden vrienden en familie zeker aan bij hen te gaan kijken en inmiddels heeft 1 van onze vrienden inderdaad ook naar alle tevredenheid een V70 bij Klencke gekocht!
Grasdijk
    
In maart van dit jaar een Volvo xc90 2.5 awd uit 2003 met weinig km gekocht bij Klencke auto. Zeer goed geholpen en uitgebreid de tijd gehad om met het hele gezin (6 pers) de auto te bekijken en te passen en proefrit natuurlijk. Na wat onderhandelen was de Volvo van ons. Na een paar weken was de accu kapot gegaan en werd direct en kosteloos vervangen. Inmiddels alweer 8000 probleemloze km gereden.
Fam. Barelds
    
Bij Klenckeauto een zeer mooie V70 D5 uit 2005 gekocht. Een vriendelijk en gemoedelijk bedrijf, gespecialiseerd in Volvo's V70. De verkoper is een vriendelijke, rustige man, zonder poeha. Hij nam alle tijd om de hele auto met mij langs te lopen en ik kreeg alle ruimte voor een proefrit. Na de proefrit waren we snel uit de prijs. Kortom, een heel goede ervaring met dit bedrijf.
K